Beschrijving
Taartbodems zijn het lekkerst als ze luchtig zijn! Met deze mix bak je een superluchtige taartbodem met nog meer volume. De mix is van ambachtelijk banketbakkerskwaliteit. De perfecte taart bodem voor elke taart gedecoreerd met marsepein of fondant, maar ook lekker voor een zelfgemaakte slagroomtaart.
Bereidingswijze:
Zorg ervoor dat alle ingrediënten op kamertemperatuur zijn. Verwarm de oven voor op 175°C (heteluchtoven 160°C). Meng de mix, de eieren en het water in een kom. Klop het beslag 7-8 minuten op de hoogste snelheid ,daarna nog 2-3 minuten op lage snelheid namixen. Vul een ingevette bakvorm (1/2 tot 2/3 vol) en bak de taart gaar in het midden van de voorverwarmde oven. De oven tussentijds niet openen! De taart is gaar als hij veerkrachtig aanvoelt. Direct na het bakken uit het bakblik halen en laten uitdampen op een rooster.
Ingrediënten:
suiker, tarwebloem, tarwezetmeel, emulgatoren: E472b (palm), E477 (palm), rijsmiddelen: E500, E341, E450, E336, E575, glucosestroop (gedroogd), mageremelkpoeder, zout, aroma, verdikkingsmiddel: E415.
Voor allergenen, zie de vet gedrukte ingrediënten.
Dit product is Halal gecertificeerd.
Inhoud:
1 kg